Saturday, January 26, 2013

Megi Sup Tulang

Kalau ade yg sup lebih. Tp xde mee. Meh boh jek megi kosong. Rendam dgn sup tulang panas menggelegak ni. Boh cili padi hiris dgn daun sup. taraaaa... Siap dah bfast. X yah masak air panas utk buat air. Minum air kosong jek. Sbb sup dah panas. Hehe...

Nti kite share resipi soup tulang ni ok. Yg penting reneh biar lama. Yummyyy...

~published by iPhone~



2 comments:

  1. Assalamualaikum pehhh ini yg paling sdp sekali heeee...meggi mesti ada simpan buat stok ye tak....sekali beli ambik sampai 3 pek heee...betul tu x menbazir..ada kuah sup, kuah kari aym leh letak meggi....hebat

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam... kena simpan stok megi. Bila2 lapo senang nk mkn. Hihihi...

      Delete

Berkaitan juga...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...