Wednesday, June 26, 2013

Cuti-Cuti Ke Kuching, Sarawak

Tuan rumah ni baru je balik dari Taman Negara, Pahang yang sebenarnya... Maka, semangat nak cite2 pasal cuti tu ade banyak sket la kan. Lagi pulak, hari ni bringing my Miss HP together. Leh la menaip2 ceciter ni. Pegi Kuching ni bulan April yg lepas. Pegi pun tak lama... 3 hari jek. P hari Jumaat pepagi, flight kul 7am. Hari 1st tu, x de la brp byk aktiviti yg kami wat pun. Just naik Sarawak river cruise & jln2 kat waterfront jek.



Landmark Kuching ye... muka bajet hensem... garang jek rupanya pun
tuan rumah xde gambo kat sini... maleh


Makan2 atas river cruise... pakej ni beli kat Groupon
Dapat makan malam sekali

Kampung Budaya Sarawak
Berlatarbelakangkan Gunung Santubong ye.. kami sampai sini dah nak kul 11.
Performing art show ngam2 waktu tu la...
Jauh tempat ni, signboard pun ala2 jek...


 must visit here... jambatan buluh ni...
landmark gak kaat Sarawak Culture Village :)


Kreatif kan... antara produk2 manik
xde la mahal sangat pun
mampu milik... cuma tatau nak pakai biler jek :P


Taraaaa... masa yg ditunggu2..
performing art... sehari 2 kali

cantik je menari

 
Cantik je rasa dorang ni menari :)


menari lagikkkk


Pandai... jgn tersepit dahhhh

OK... menari atas buluh lak 


Last nite... makan2 time...
ni kat Top Spot
Semua ni dalam RM120 je :)


Basaga Holiday Village
highly recommended... British colonial building ni
syok sangat...

No comments:

Post a Comment

Post a Comment

Berkaitan juga...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...