Thursday, April 29, 2010

Kembali...

Selamat kembali semula ye... Mula keje semula dah lama pun cuma nak buat "welcome back" jek kat dunia blog ni... Hehehe... Tuan Umah ni sgt2 le sibuk... Kalau di tempat keje ni mcm duduk kejap2 jek... Masa byk abes pegi mesyuarat, tapak projek dengan atas jalan (sebab jauh2 tempatnya). Lepas tu kalau kat rumah pulasibuk urusan2 umah. Kalau balik umah sana lak, mcm2 nak kena buat, laman umah la, dalam umah la, sambil tu buat2 keje part time lagik... Tapi akan cuba la kan, menyesuaikan diri dengan keadaan ni untuk beberapa ketika ni... huhuhu

my new workstation

dah siap kemas2...
kabinet yg tinggi tu.. sume buku2 ilmiah je

kabinet yg belum dipenuhkan lagi

pemandangan di bahagian pintu lak

semoga berjaya di sini

1 comment:

  1. hebat hg maza, dok bilik sorag2... mesti bos ni...

    ReplyDelete

Berkaitan juga...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...