Monday, December 21, 2009

OTW Balik Dari A'Famosa Resort

Semalam masa otw balik dar jumpa Kak Min @ A'Famosa Resort tu... Me sempat singgah satu tempat tu... dekat je ngan resort kak min... kat jalan kuar tu jek... muahaha... x sempat nak snap pic masa kat situ... kejadian yg kelakar dan kelam kabut telah berlaku masa tu:-)

Jom Makan...
makan ni kat Pasar menggong, Alor Gajah...
mengantuk driving alone...
tu yg ambik keputusan singgah2...
bukan selalu dok ada kat sini... jalan2 le kan :-)
Alor Gajah memang terkenal dgn Kuih Udang
so... kite rembat le sebungkus kan... hehehe
buat minum2 petang dgn My Luvly Mum & Dad ptg tu

Lahaaaiiiiiii...
Ape yg dah jadik dgn keta comel Atos ni???
wahahaha.... ni le kejenya.... kejadian yg kelakar & kelam kabut td tu
hahahaha..... kereta comel iini telah disumbatkan
dengan sebiji kerusi malas rotan...
yg jadik kelam kabut masa tu sebab
ME & tuan kedai nak masukkan 2 biji sekaligus
muahaha... ade hati tau....
Dah sampai pun....Hadiah utk My Luvly Dad
ni le kusi malas yg enak diduduki ni
murah jek benda ni... RM80
(sebab tu ME ade hati nak beli 2 sekaligus :D)
hahahaha...

1 comment:

  1. u're invited. new contest at http://kameraxburuk.blogspot.com/2009/12/giveaway.html

    ReplyDelete

Berkaitan juga...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...