Tuesday, March 29, 2016

Menu makan malam


Menu mkn malam td... Ikan rebus goreng. Sayur bendi. Budu+tempoyak
Senang hidup kan... Balik pun dah lambat. Makan je laaaa

Jumpa kerang saiz giant... Taraaa... Walaupun reganya mahal... RM12/kg... Tapi sebab dah lama x jumpa kerang saiz besau2... Beli gak lerrr. Ni menu wiken aritu

Nasi goreng cina + telur dadar kembang acah2 mcm kat kedai tomyam kannn... Wlpun x healthy sebab guna minyak yg banyak. Tp sedap. 




Monday, March 21, 2016

Roti Naan Tandoori Pak Putra



Salah satu hot spot makan2 kat Melaka ni yg popular di kalangan pelancong ialah Roti Naan Tandoori Pak Putra. Lokasi di Kota Laksamana. Landmark berdekatan ialah asam pedas pokok besar, belakang Jonker Walk. Kalau dar Jonker Walk tu, boleh jalan kaki je. Makanan sedap2 kat sini. Rasa Pakistan... Hehe.. Kalau nak cheese yang meleleh dalam roti, pilih triple cheese. Yummyyyy 

Wednesday, March 2, 2016

Tempahan Kek Melaka

Masih berkesempatan lagi mengambil tempahan kek... Cuma tidak la seaktif mcm dulu2... Seminggu kdg2 amek tempahan dlm 2-3 biji je... Selebihnya byk habis masa ulang alik rmh mak & rehat... Lom abes lagiiii musim frozen ni kannnn... Layankan je laaaa. Janji birthday gurlzzz hepiii ๐Ÿ˜†

Zara Badrina

Nur Damia Aleesya

Aisyah 


Berkaitan juga...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...